Mobil Informatikai szórakoztató portál változatos témákban és közvetlen stílusban. http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/ Tue, 16 Jan 2018 14:54:11 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management hu-hu Itt a mophie juice pack Galaxy Note 8-ra! http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/itt-a-mophie-juice-pack-galaxy-note-8-ra.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/itt-a-mophie-juice-pack-galaxy-note-8-ra.html Az USA legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie új modellel bővítette a Samsung Galaxy Note 8 készülékkel kompatibilis termékeinek kínálatát.  A mophie juice pack akkumulátoros okostelefon kiegészítő egy kompakt, hordozható megoldás, ami gyakorlatilag bármilyen vezeték nélküli töltőállomással működik, beleértve a repülőtereken, kávézókban, autókban található töltőpontokat.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Mophie) Mobil Mon, 15 Jan 2018 14:50:20 +0000
A Sony bemutatja új szelfibajnok készülékeit: az Xperia XA2 és az Xperia XA2 Ultra okostelefonokat http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/a-sony-bemutatja-uj-szelfibajnok-keszulekeit-az-xperia-xa2-es-az-xperia-xa2-ultra-okostelefonokat.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/a-sony-bemutatja-uj-szelfibajnok-keszulekeit-az-xperia-xa2-es-az-xperia-xa2-ultra-okostelefonokat.html A Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) a mai napon bemutatta az új Xperia XA2 és Xperia XA2 Ultra okostelefonokat – népszerű felső középkategóriájának legújabb tagjait, melyek a Sony innovatív kameratechnológiájával és kiváló teljesítményű akkumulátorral lettek felszerelve, impozáns külsőbe csomagolva.

„A felső középkategóriás termékstratégiánk egy izgalmas újszerű megközelítéssel indult, amit arra alapoztunk, hogy merész technológiai újításokat hozzunk be ebbe a piaci szegmensbe, a lehető legelérhetőbb módon." – mondta Hideyuki Furumi, a Sony Mobile Communications globális értékesítési és marketing ügyvezető alelnöke. „Az Xperia XA2 és XA2 Ultra okostelefonok előlapi kameratechnológiájukban nem különböznek attól, amit először a zászlóshajóként ismert XZ termékcsaládunknál alkalmaztunk. 2018-ra a nagy áttörések éveként tekintünk, az elkövetkező időszakban további – a teljes Xperia portfóliót érintő – innovációk bemutatására készülünk.”

]]>
pcpult@pcpult.hu (Sony) Mobil Mon, 08 Jan 2018 14:54:30 +0000
Mobilszámlájukkal rendezhetik App Store, Apple Music, iTunes és iBooks vásárlásaikat a Telenor ügyfelei http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/mobilszamlajukkal-rendezhetik-app-store-apple-music-itunes-es-ibooks-vasarlasaikat-a-telenor-ugyfelei.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/mobilszamlajukkal-rendezhetik-app-store-apple-music-itunes-es-ibooks-vasarlasaikat-a-telenor-ugyfelei.html A Telenor Magyarország lehetőséget biztosít ügyfeleinek, hogy az Apple App Store-jában, az Apple Music zeneszolgáltatásban, valamint az iTunes és iBooks áruházakban való vásárlásaik ellenértékét telenoros mobilszámlájukkal egyenlítsék ki.

A lehetőség a Telenor minden havidíjas és feltöltőkártyás ügyfele számára elérhető. Az új szolgáltatás bevezetésével tovább bővül a Telenor pénzügyi és kényelmi szolgáltatásainak köre.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Telenor) Mobil Thu, 30 Nov 2017 08:31:40 +0000
Korlátlan élményt és extra időt ad karácsonykor a Telenor http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/korlatlan-elmenyt-es-extra-idot-ad-karacsonykor-a-telenor.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/korlatlan-elmenyt-es-extra-idot-ad-karacsonykor-a-telenor.html Az emberek többségének legnagyobb problémája a karácsonyi készülődésben, hogy úgy érzik, semmire nincs idejük. Ezért a Telenor most időt ad: Hello Telenor csomagjával szolgáltatásainak legjavát, azaz korlátlan belföldi mobilinternetet, hanghívást és SMS-ezét kínál 3 hónapon keresztül havi 5990 Ft-ért. A korlátlan Telenor-élményt kipróbáló ügyfeleknek elegendő ezután, mobilozási szokásaikat megismerve meghozni hosszú távú döntésüket, hogy milyen tarifa illik hozzájuk leginkább.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Telenor) Mobil Wed, 15 Nov 2017 12:14:26 +0000
A mophie bemutatta vezeték nélküli töltőállomását iPhone 8 / 8 Plus / iPhone X-hez http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/a-mophie-bemutatta-vezetek-nelkuli-toltoallomasat-iphone-8-8-plus-iphone-x-hez.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/a-mophie-bemutatta-vezetek-nelkuli-toltoallomasat-iphone-8-8-plus-iphone-x-hez.html A vezeték nélküli töltést támogató iPhone modellek megjelenésével párhuzamosan az Egyesült Államok elsőszámú beépített akkumulátoros mobiltok márkája bemutatta iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X készülékekhez tervezett töltőállomását. A kis méretű és helyigényű, gumírozott bevonattal ellátott eszköz gyors vezeték nélküli töltési megoldást biztosít a kompatibilis modellekhez.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Mophie) Mobil Mon, 13 Nov 2017 12:21:01 +0000
Előrendelhető az iPhone X a Telenornál http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/elorendelheto-az-iphone-x-a-telenornal.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/elorendelheto-az-iphone-x-a-telenornal.html A Telenor kínálatában is elérhető lesz a jövő okostelefonjának tartott iPhone X, az Apple forradalmi dizájnnal bíró, teljes előlapot lefedő érintőképernyős okostelefonja. Az előrendelés 2017. október 27-én, pénteken indul a www.telenor.hu/iphone-x oldalon, ahol az érdeklődők már leadhatják regisztrációjukat. A készülék 64 és 256 GB-os verziója november 3-ától lesz megvásárolható a szolgáltatónál.

Az iPhone X 5,8 hüvelykes képátlójú Super Retina kijelzőjét rozsdamentes acél váz és hátlapi üvegborítás veszi körbe. A gépi tanulást támogató A11 Bionic chip lehetővé teszi a kiterjesztett valóságot használó alkalmazások és valósághű 3D-s játékok használatát, a vezeték nélküli töltést és a Face ID használatát, amely innovatív és biztonságos új módot kínál a képernyő feloldására, a felhasználó azonosítására és a mobilfizetésre.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Telenor) Mobil Fri, 27 Oct 2017 13:50:49 +0000
Négy kamerával jön Magyarországra a Huawei Mate 10 Lite http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/negy-kameraval-jon-magyarorszagra-a-huawei-mate-10-lite.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/negy-kameraval-jon-magyarorszagra-a-huawei-mate-10-lite.html Október végétől Magyarországon is kapható a Huawei Mate 10 Lite – jelentette be a vállalat budapesti sajtótájékoztatóján. A Mate sorozat legifjabb tagja az első olyan Huawei készülék, amelynek elő- és hátlapját is dupla kamerával szerelte fel a gyártó. Az okostelefon további különlegessége a moziszerű élményt biztosító 5.9 inches FullView kijelző, valamint a 3D hangzásért felelős új audió rendszer. A készülék kék, fekete és arany színekben kerül október 30-án a kiskereskedők, november 10-én pedig a hazai szolgáltatók polcaira 119 990 Forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Huawei) Mobil Fri, 27 Oct 2017 11:55:34 +0000
Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate 10 Pro http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/megerkezett-magyarorszagra-a-huawei-mate-10-pro.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/megerkezett-magyarorszagra-a-huawei-mate-10-pro.html A Huawei itthon is bemutatta legújabb zászlóshajó készülékét, a Mate 10 Pro-t, amely október 27-től, a közép-, kelet-, és észak-európai régióban elsőként Magyarországon rendelhető elő.  A mesterséges intelligencia által hajtott okostelefon 254 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron november közepétől két színben lesz kapható a hazai boltokban.

A Huawei Mate 10 Pro okostelefont mindössze tizenegy nappal ezelőtt mutatta be Münchenben a vállalat a Mate sorozat többi tagjával együtt (Mate 10, Mate 10 Lite). A készülék a Huawei első mesterséges intelligencia (MI) platformú okostelefonja, amelybe az új Kirin 970 processzor és neurális számítási egység is került. Az intelligens készülékben, amely minden korábbinál nagyobb (25-szörös) teljesítményre képes, az MI támogatja többek között a hely- és tárgyfelismerést, a digitális zoom-ot, a mozgásérzékelést és a portrékészítést is – ezzel segítve a felhasználókat a minél jobb minőségű, részletgazdagabb képek és kiváló portrék elkészítésében.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Huawei) Mobil Fri, 27 Oct 2017 09:52:17 +0000
Kétszeres olimpiai bajnokkal erősített a Sony Mobile http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/ketszeres-olimpiai-bajnokkal-erositett-a-sony-mobile.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/ketszeres-olimpiai-bajnokkal-erositett-a-sony-mobile.html A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) büszkén jelenti be, hogy Szilágyi Áron, a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó lett a márka magyarországi nagykövete. „Nagy örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk Szilágyi Áronnal, aki kivételes teljesítményeinek köszönhetően nem csupán hazánk büszkesége, és a jövő vívógenerációjának példaképe, hanem egy olyan, folyton új kihívásokat kereső sportember, akinek filozófiájával és értékeivel cégünk maximális mértékben osztozik.” – nyilatkozta Wágner Tibor, a Sony közép- és dél-európai mobil divíziójának vezetője.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Sony) Mobil Fri, 27 Oct 2017 08:19:56 +0000
A Huawei bemutatta a Mate 10-et és a Mate 10 Pro-t http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/a-huawei-bemutatta-a-mate-10-et-es-a-mate-10-pro-t.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/a-huawei-bemutatta-a-mate-10-et-es-a-mate-10-pro-t.html A Huawei Fogyasztói Üzletága bemutatta a Mate 10 és Mate 10 Pro készülékeit, amelyek a vállalat első Kirin 970 processzorral szerelt, mesterséges intelligencia platformú okostelefonjai. Az új készülékekben a minél jobb képminőség érdekében többek közt a hely- és tárgyfelismerést, a digitális zoom-ot és a portrékészítést is a mesterséges intelligencia támogatja. A Mate sorozat legújabb tagjait 12 és 20 megapixeles lencséjű, új Leica duál kamerával szerelte fel a gyártó, a Mate 10 5.9 inches FullView kijelzővel, míg a Mate 10 Pro 6 inches OLED kijelzővel érkezik. A készülékeket minden eddiginél erősebb akkumulátorral és biztonságosabb – a TÜV által tanúsított – SuperCharge töltési technológiával kínálja a vállalat. A két, új zászlóshajó mellett a vállalat első alkalommal mutatta be a Mate sorozat legifjabb tagját, a Huawei Mate 10 Lite-ot.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Huawei) Mobil Mon, 16 Oct 2017 14:25:18 +0000