IT / Technológia Informatikai szórakoztató portál változatos témákban és közvetlen stílusban. http://pcpult.hu/it-technologia/ Fri, 17 Aug 2018 22:45:14 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management hu-hu Magyarországon is előrendelhető az 512GB tárhellyel rendelkező, Dual SIM-es Samsung Galaxy Note9 http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/magyarorszagon-is-elorendelheto-az-512gb-tarhellyel-rendelkezo-dual-sim-es-samsung-galaxy-note9.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/magyarorszagon-is-elorendelheto-az-512gb-tarhellyel-rendelkezo-dual-sim-es-samsung-galaxy-note9.html Augusztus közepétől a 128GB tárhellyel rendelkező Galaxy Note9 okostelefon, már 512GB-os, Dual SIM-es változatban is elérhető. Azon vásárlók, akik 2018. augusztus 23. éjfélig megrendelik a készülékek egyikét a Samsung Experience Store-ban vagy a promócióban résztvevő viszonteladóknál, a 128GB-os modell esetében bruttó 30 000 forintos, az 512GB-os tárhellyel rendelkező készülék megvásárlása estén pedig 60 000 forintos kedvezményben részesülhetnek.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Samsung) Mobil Fri, 17 Aug 2018 12:52:15 +0000
Két új táblagéppel jelentkezik a Huawei http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/ket-uj-tablageppel-jelentkezik-a-huawei.html http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/ket-uj-tablageppel-jelentkezik-a-huawei.html Bemuttata két új tabletjét a Huawei. A gyártó a MediaPad M5 Lite és a MediaPad T5 esetében is gondoskodott a kiváló audió-vizuális élményről. A táblagépek Full HD kijelzőt kaptak, a tűpontos sztereó hangzásért pedig az M5 Liteban ezúttal is a Harman Kardon hangszórók felelnek. A Huawei minden eddiginél jobban ügyelt a gyermekek biztonságára: az úgynevezett „Gyerek Sarok” beállításnak köszönhetően a legkisebbek is veszélyes tartalmaktól mentesen élvezhetik a MediaPad T5 vagy a MediaPad M5 Lite szórakoztató funkcióit, utóbbi pedig a könnyebb kezelhetőség érdekében egy M-Pen lite okostolllat is kapott. A két készülék augusztus közepétől elérhető a magyar boltok polcain is.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Huawei) Hírek / Újdonságok Fri, 17 Aug 2018 10:20:14 +0000
A Huawei P20 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/a-huawei-p20-pro-lett-az-idei-ev-legjobb-okostelefonja.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/a-huawei-p20-pro-lett-az-idei-ev-legjobb-okostelefonja.html A Huawei csúcstelefonja, a P20 Pro nyerte el idén az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA - European Image and Sound Association) legjobb okostelefonnak járó díját („EISA Best Smartphone 2018-2019”). A világ 50 legelismertebb fogyasztói elektronikai magazinját tömörítő szövetség elsősorban az idén márciusban bemutatott készülék fotózási képességeit és tripla LEICA kamerarendszerét méltatta, kiemelve, hogy a P20 az idei év leginnovatívabb és technikailag legkiválóbb okostelefonja. Az EISA a hatodik egymást követő évben díjazott Huawei-készüléket.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Huawei) Mobil Wed, 15 Aug 2018 14:00:12 +0000
High-End UHD Blu-ray lejátszó kategóriában EISA-díjat nyert a Panasonic DP-UB9000 http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/high-end-uhd-blu-ray-lejatszo-kategoriaban-eisa-dijat-nyert-a-panasonic-dp-ub9000.html http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/high-end-uhd-blu-ray-lejatszo-kategoriaban-eisa-dijat-nyert-a-panasonic-dp-ub9000.html A Panasonic felső kategóriás DP-UB9000-as UHD Blu-Ray lejátszója idén elnyerte a rangos EISA-díjat a High-End UHD Blu-ray lejátszó 2018-2019 kategóriában. Ez a nagyszerű teljesítmény megerősíti a lejátszó referencia státuszát és vezető szerepét a piacon kép-, valamint hangminőség terén is.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Panasonic) Hírek / Újdonságok Wed, 15 Aug 2018 11:26:11 +0000
Hét kategóriát nyert a Sony a 2018-as EISA díjátadón http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/het-kategoriat-nyert-a-sony-a-2018-as-eisa-dijatadon.html http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/het-kategoriat-nyert-a-sony-a-2018-as-eisa-dijatadon.html A Sony újabb sikereket ért el a fogyasztói elektronikai piacon, hiszen a European Imaging and Sound Association (EISA) 2018-ban hét kategóriában találta a legjobbnak a vállalat termékeit. A legnagyobb, multimédiás szakemberekből és szerkesztőségi tagokból álló európai szervezetként az EISA bizottsága évről évre arra törekszik, hogy megtalálja és elismerje az év kiemelkedően magas minőségű szórakoztató elektronikai eszközeit.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Sony) Hírek / Újdonságok Wed, 15 Aug 2018 09:33:13 +0000
Előrendelhető a Samsung Galaxy Note9 a Telenornál http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/elorendelheto-a-samsung-galaxy-note9-a-telenornal.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/elorendelheto-a-samsung-galaxy-note9-a-telenornal.html Augusztus 10-én indul a Telenornál a Samsung legújabb csúcskészüléke, a Samsung Galaxy Note9 előrendelése, amelynek keretében 30 ezer forintos kedvezménnyel vásárolható meg a készülék meghatározott ajánlatainkban.

A Samsung augusztus 9-én a világszerte élőben közvetített Unpacked rendezvényén mutatta be legújabb okostelefonját, a Samsung Galaxy Note9-et. A Note sorozat legújabb tagja a Telenornál már előrendelhető a https://www.telenor.hu/note-9 oldalon.  Aki itt regisztrál augusztus 23-án 23:59 óráig, 30 ezer forintos* kedvezménnyel vásárolhatja meg az új készüléket (kiemelt ajánlatainkban), amelyet akár már augusztus 24-én, a forgalomba kerülés napján kézhez kaphat.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Telenor) Mobil Fri, 10 Aug 2018 09:05:51 +0000
Itt az új, szupererős Galaxy Note9 – Azoknak, akiknek semmi sem lehetetlen http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/itt-az-uj-szupereros-galaxy-note9-azoknak-akiknek-semmi-sem-lehetetlen.html http://pcpult.hu/it-technologia/mobil/itt-az-uj-szupereros-galaxy-note9-azoknak-akiknek-semmi-sem-lehetetlen.html A Samsung bemutatta a Galaxy Note9-et, a prémium kategóriás Note termékcsalád legújabb tagját. A Note széria jellegzetessége, hogy mindig a vállalat legújabb fejlesztéseit vonultatja fel, nincs ez másképp a Note9 esetében sem. A prémium okostelefon a nagyfokú teljesítmény érdekében most először összekapcsolható S Pennel és a vállalat eddigi legintelligensebb kamerájával érkezik.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Samsung) Mobil Thu, 09 Aug 2018 17:54:44 +0000
150 millió ember munkáját könnyíthetik meg a jövőben a Cisco és a Google Cloud közös megoldásai http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/150-millio-ember-munkajat-konnyithetik-meg-a-jovoben-a-cisco-es-a-google-cloud-kozos-megoldasai.html http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/150-millio-ember-munkajat-konnyithetik-meg-a-jovoben-a-cisco-es-a-google-cloud-kozos-megoldasai.html A Cisco bejelentette a Google termékeivel integrálható megoldásainak első hullámát. Az egyre szorosabbá váló együttműködés keretében bemutatott megoldások túlmutatnak az ismert funkciók (telefonhívások, e-mailek, dokumentumkezelés) szorosabb integrációján.

A Cisco tapasztalata szerint a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás drámai mértékben változtatják meg a munkafolyamatokat. A két vállalat fejlesztői ezért azon dolgoznak, hogy a Google Cloud Platform AI megoldásait az együttműködéses technológiákban is hasznosíthassák.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Cisco) Hírek / Újdonságok Thu, 09 Aug 2018 09:35:36 +0000
Larry Ellison bejelentette az Oracle legújabb autonóm szolgáltatása, az Oracle Autonomous Transaction Processing elérhetőségét http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/larry-ellison-bejelentette-az-oracle-legujabb-autonom-szolgaltatasa-az-oracle-autonomous-transaction-processing-elerhetoseget.html http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/larry-ellison-bejelentette-az-oracle-legujabb-autonom-szolgaltatasa-az-oracle-autonomous-transaction-processing-elerhetoseget.html Az Oracle elnök-vezérigazgatója és technológiai vezetője, Larry Ellison bejelentette, hogy az Oracle autonóm szolgáltatási stratégiájának legújabb mérföldköveként mostantól a felhasználók számára is elérhető egy új autonóm adatbázis szolgáltatás,  az Oracle Autonomous Transaction Processing.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Oracle) Hírek / Újdonságok Wed, 08 Aug 2018 08:52:57 +0000
Kiváló kép- és hangminőségre képes a Sony új UBP-X500 4K HDR Blu-ray™ lejátszója http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/kivalo-kep-es-hangminosegre-kepes-a-sony-uj-ubp-x500-4k-hdr-blu-ray-lejatszoja.html http://pcpult.hu/it-technologia/hirek-ujdonsagok/kivalo-kep-es-hangminosegre-kepes-a-sony-uj-ubp-x500-4k-hdr-blu-ray-lejatszoja.html A Sony UBP-X500 4K HDR Blu-ray™ lejátszó kiváló választás a 4K Ultra HD Blu-Ray™ lemezek olvasásához.

Nagy felbontású 4K lejátszás
A Blu-ray lejátszó lenyűgöző részletessége, színei és fényereje mozitermet varázsol a nappaliból, az otthon kényelmével.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Sony) Hírek / Újdonságok Tue, 07 Aug 2018 11:02:18 +0000