Játék / Szórakozás Informatikai szórakoztató portál változatos témákban és közvetlen stílusban. http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/ Wed, 21 Mar 2018 02:48:10 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management hu-hu A Logitech megveszi az ASTRO Gaminget http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-logitech-megveszi-az-astro-gaminget.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-logitech-megveszi-az-astro-gaminget.html A Logitech International július 11-én késő este jelentette be, hogy megveszi az ASTRO Gaminget, a konzolos játékvilág egyik vezető fejhallgató gyártóját. Ezzel a két vállalat együttesen a konzolokhoz és PC-khez gyártott játékos fejhallgatók, egerek, billentyűzetek és webkamerák piacának vezető vállalatává válik.

"Az ASTRO a prémium konzolos fejhallgatókat gyártó cégek egyik legjobbja, emellett a konzolos e-sportolók is többnyire őket választják, ha kiegészítőt keresnek” – mondta el Ujesh Desai, a Logitech G alelnöke és vezérigazgatója. “Mindez kiválóan kiegészíti a Logitech G PC-fókuszát”.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Logitech) Hírek Wed, 12 Jul 2017 11:04:42 +0000
A HyperX perifériákkal támogatja a DreamHack közelgő gamer versenyeit http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-hyperx-periferiakkal-tamogatja-a-dreamhack-kozelgo-gamer-versenyeit.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-hyperx-periferiakkal-tamogatja-a-dreamhack-kozelgo-gamer-versenyeit.html A HyperX®, a Kingston® Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy perifériákra kiterjedő partnermegállapodást kötött a DreamHackkel a közelgő DreamHack Summer és Atlanta Rocket League Championships rendezvényekre. A HyperX támogatásával a DreamHack a legjobb Rocket League-játékosokat hozza össze európai és észak-amerikai helyszíneken, hogy a különböző játéktudású versenyzők bármelyike kiállhasson régiója és a világ legjobbjai ellen. Mindegyik esemény 50 000 dolláros díjalappal rendelkezik, és mivel teljesen nyitott bajnokságsorozatról van szó, a közelről jött és távolról érkező csapatok egyaránt azonos feltételekkel indulhatnak.

]]>
pcpult@pcpult.hu (HyperX) Hírek Fri, 09 Jun 2017 12:41:44 +0000
Ismét HyperX-szel felvértezve indulhatnak a játékosok az Intel e-sport versenyén http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/ismet-hyperx-szel-felvertezve-indulhatnak-a-jatekosok-az-intel-e-sport-versenyen.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/ismet-hyperx-szel-felvertezve-indulhatnak-a-jatekosok-az-intel-e-sport-versenyen.html A HyperX®, a Kingston® Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy a 12. alkalommal megrendezett Intel Extreme Masters e-sport versenyen idén is a HyperX™ lesz a játéksorozat kizárólagos periféria- és memóriapartnere. A versenyzők HyperX mikrofonos fejhallgatókkal, billentyűzetekkel, egerekkel és memóriával felszerelt gépekkel gyakorolnak, illetve versenyeznek majd a tornákon. A vállalat sorozatban az ötödik éve, a 8. évad óta szponzorálja az Intel Extreme Masters-t.

]]>
pcpult@pcpult.hu (HyperX) Hírek Tue, 02 May 2017 15:03:18 +0000
Éld át a PlayStation játékélményt az új PS4 Pro és a Sony 4K HDR tévéivel http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/eld-at-a-playstation-jatekelmenyt-az-uj-ps4-pro-es-a-sony-4k-hdr-teveivel.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/eld-at-a-playstation-jatekelmenyt-az-uj-ps4-pro-es-a-sony-4k-hdr-teveivel.html Hozd ki a maximumot a Sony Interactive Entertainment új konzoljából, a PlayStation®4 Pro-ból (PS4 Pro) és párosítsd bármelyik 4K HDR képes Sony televízióval.

A továbbfejlesztett PS4 Pro (a többi PS4 konzolhoz hasonlóan) támogatja a HDR technológiát, amely a látványos 4K felbontással együtt minden eddiginél élethűbben jeleníti meg játékaidat.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Sony) Hírek Fri, 11 Nov 2016 15:31:10 +0000
Genesis SX77 Gamer Szék http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/genesis-sx77-gamer-szek.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/genesis-sx77-gamer-szek.html Minden tapasztalt játékos tisztában van azzal, hogy a kényelem nagyban meghatározza a sikerességet és a játékok élvezetét. A hosszantartó játékmenetek nem csak figyelmet, hanem maximális kényelmet is igényelnek, arról nem is beszélve, hogy a helytelen testtartás hosszú távon komoly következményekkel járhat. A Genesis SX77 egy megfizethető gamer szék, mely hosszan tartó, maximális kényelmet kínál minden játékos számára.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Genesis) Hírek Mon, 19 Sep 2016 13:49:24 +0000
Kedvezőbb árakon érhetőek el a PlayStation 4 játékkonzolok http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/kedvezobb-arakon-erhetoek-el-a-playstation-4-jatekkonzolok.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/kedvezobb-arakon-erhetoek-el-a-playstation-4-jatekkonzolok.html 2016. szeptember 8-tól új, kedvezőbb árakon érhetőek el a PlayStation 4 játékkonzolok: az 500 GB-os kiadás 101,990 Ft-tól, az 1 TB-os kiadás (ajándék PS4 exkluzív játékkal) pedig 134,990 Ft-tól kapható a boltokban.

Továbbá 2016. szeptember 8-tól az alábbi PlayStation játékok árai is csökkennek:
Bloodborne GOTY: 15,990 Ft-tól
Uncharted Collection: 12,990 Ft-tól
Until Dawn: 12,990 Ft-tól

]]>
pcpult@pcpult.hu (SIE) Hírek Mon, 12 Sep 2016 08:50:34 +0000
A Sony Interactive Entertainment új PlayStation®4 perifériákat mutatott be http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-sony-interactive-entertainment-uj-playstation-4-periferiakat-mutatott-be.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-sony-interactive-entertainment-uj-playstation-4-periferiakat-mutatott-be.html A Sony Interactive Entertainment (SIE) bejelentette a PlayStation®41(PS4™) legújabb perifériáit, az új vezeték nélküli kontrollert(DUALSHOCK®4), PlayStation Kamerát, valamint az új talapzatot a vékonyabb PS4™ modellhez és a PlayStation®4 Pro (PS4®Pro) konzolhoz. – mind elérhető 2016. szeptember 152-től, Japánban, Észak-Amerikában és Európában. Hamarosan érkezik a Platinum Vezeték Nélküli Fejhallgató is.

Új PlayStation®4 (CUH-ZCT2 sorozat) Vezeték Nélküli Kontroller 
Az új PS4 (DUALSHOCK®4) Vezeték Nélküli Kontroller fénysávja megvilágítja az érintőpanelt is, így a panel a fénysávval megegyező színben pompázhat. Az új funkció segít, hogy a játékosok tudják, melyik karaktert irányítják vagy mennyi életerejük maradt, így sokkal könnyebb az egész játékmenet. Az új DUALSHOCK®4 USB kompatibilis lesz a már elérhető  Bluethooth® kommunikáció mellett, így kábelen keresztül is lehetséges az irányítás. A DUALSHOCK®4 Vezeték Nélküli Kontroller 18 990 Ft-os4 ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.

]]>
pcpult@pcpult.hu (SIE) Hírek Fri, 09 Sep 2016 18:55:01 +0000
A SIE bejelentette, hogy a vékonyabb és könnyebb PlayStation®4 szeptemberben érkezik a boltokba 101 990 forintos áron http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-sie-bejelentette-hogy-a-vekonyabb-es-konnyebb-playstation-4-szeptemberben-erkezik-a-boltokba-101-990-forintos-aron.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-sie-bejelentette-hogy-a-vekonyabb-es-konnyebb-playstation-4-szeptemberben-erkezik-a-boltokba-101-990-forintos-aron.html A Sony Interactive Entertainment (SIE) bejelentette, hogy az új vékonyabb és könnyebb, 500 GB merevlemezű PlayStation®4 (PS4™) (CUH-2000 sorozat), szeptember 15-én érkezik Japánban, Észak-Amerikában és Európában a boltokba, 101 990 forintos, ajánlott fogyasztói áron.

Az új PS4 rendszer újraalkotott belső felépítésének köszönhetően, 30 százalékkal csökkent a mérete a korábbi modellekhez képest, valamint 25 és 16 százalékkal csökkent a konzol súlya is, az első (CUH-1000 sorozat) és jelenlegi (CUH-1200 sorozat) modellekhez viszonyítva. Az új konzol sokkal energiatakarékosabb, hiszen fogyasztása 34 és 28 százalékkal kevesebb a legelső és a jelenlegi modellhez képest.

]]>
pcpult@pcpult.hu (SIE) Hírek Fri, 09 Sep 2016 17:16:45 +0000
Még gazdagabb játékélményt ígér a SIE új csúcskonzolja, a PlayStation®4 PRO http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/meg-gazdagabb-jatekelmenyt-iger-a-sie-uj-csucskonzolja-a-playstation-4-pro.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/meg-gazdagabb-jatekelmenyt-iger-a-sie-uj-csucskonzolja-a-playstation-4-pro.html A Sony Interactive Entertainment(SIE)  a mai napon jelentette be az új PlayStation®4 Pro (PS4®Pro) (CUH-7000 sorozatszámú) játékkonzolt, mely továbbfejlesztett képfeldolgozó képességének köszönhetően 4K felbontású tartalmak1 lejátszására is képes, ezáltal még gazdagabb játékélményt kínál játékosai számára. A PS4 Pro európai megjelenése 2016. november 10-től várható a gyártó által ajánlott 134 990 Ft-osfogyasztói áron (MSRP). A PlayStation® történetében példátlan módon először fordul elő, hogy az aktuális platform életciklusában egy újabb, továbbfejlesztett konzolt mutassanak be. A mai nap folyamán a PS4 Pro és az alap PS4 verzió mellett bejelentették a vékonyabb, könnyedebb kialakítású PS4 Slim modellt is.

]]>
pcpult@pcpult.hu (SIE) Hírek Fri, 09 Sep 2016 14:21:05 +0000
Berobbant a mobilokra SpongyaBob új játéka! http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/berobbant-a-mobilokra-spongyabob-uj-jateka.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/berobbant-a-mobilokra-spongyabob-uj-jateka.html Kirobbanó startot vett a Nickelodeon vadonatúj, Európában elsőként Magyarországon debütáló „többképernyős” játéksorozata. SpongyaBob rajongói valósággal megostromolták a netet az új többképernyős játékért: a Spongya Tudor mobil applikációt az első héten több mint 37 ezer játékos kedvű néző töltötte le, ezzel a heti Facebook letöltéseket is megelőzve. Az Android és iOs készülékeken egyaránt futó ingyenes játék az első helyet is kivívta magának a legújabb androidos applikációk listáján.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Nickelodeon) Hírek Mon, 29 Aug 2016 17:07:25 +0000