Játék / Szórakozás Informatikai szórakoztató portál változatos témákban és közvetlen stílusban. http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/ Fri, 14 Dec 2018 07:42:07 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management hu-hu Globális siker a világ első, mesterséges intelligencia alapú e-sport trénere http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/globalis-siker-a-vilag-elso-mesterseges-intelligencia-alapu-e-sport-trenere.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/globalis-siker-a-vilag-elso-mesterseges-intelligencia-alapu-e-sport-trenere.html Overwatch játékosok százai várták világszerte az Omnicoach, a világ első, mesterséges intelligencia alapú coaching szoftverének startját, amelynek első száz, értékesítés előtti különleges csomagjai alig több mint egy nap alatt elfogytak. A magyar fejlesztésű szoftver egyedülálló, hiszen a statisztikák mellett összetett tréningprogramot nyújt a kezdő és haladó játékosoknak, lehetőséget adva nekik a fejlődésre, egy valódi coach árának a töredékéért. A nemzetközi értékesítés december 7-én indul, a fejlesztők pedig az USA-ból, Kanadából, Németországból és Franciaországból számítanak a legnagyobb érdeklődésre.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Overwatch) Hírek Thu, 06 Dec 2018 12:19:43 +0000
„Egy jegyet a pokolba” (Rapture Rejects -Alpha- review) http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/egy-jegyet-a-pokolba-rapture-rejects-alpha-review.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/egy-jegyet-a-pokolba-rapture-rejects-alpha-review.html Mindig vannak újabb és újabb hullámok amiket mindenki meg akar lovagolni, ami trendi és lehetőleg minél több bőrt lehúzni róla.

Most a Battle Royalok jönnek sorba és nem hittem volna hogy miután egy tripleA játék is kijött ebből a játékmódból (mert alapvetően Last Man Standing alapokra épül) egy olyat alkotnak ami hozzám közelebb áll.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Osztronkovics Gergő) Előzetes / Teszt Sun, 25 Nov 2018 17:51:56 +0000
Hatalmas érdeklődés övezte a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság osztályozó kupa döntőit http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/hatalmas-erdeklodes-ovezte-a-magyar-nemzeti-e-sport-bajnoksag-osztalyozo-kupa-dontoit.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/hatalmas-erdeklodes-ovezte-a-magyar-nemzeti-e-sport-bajnoksag-osztalyozo-kupa-dontoit.html Kiélezett mérkőzések és tömött széksorok fogadták az MNEB osztályozó döntőjének helyszínére látogatókat a PlayIT-en.

Hatalmas sikerrel zárultak a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság osztályozó kupa döntői a múlt hétvégi PlayIT rendezvényen. A helyszínen kialakított színpadok előtt tömött széksorok, míg az élő online közvetítésen keresztül több ezer ember követte Magyarország legjobb csapatait és játékosait.

]]>
pcpult@pcpult.hu (MNEB) Hírek Fri, 23 Nov 2018 11:15:35 +0000
Nyugodjék Mérgében (Rage In Peace – Review – Switch) http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/nyugodjek-mergeben-rage-in-peace-review-switch.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/nyugodjek-mergeben-rage-in-peace-review-switch.html Mivel a közelmúltban sikeresen szert tettem egy Switchre (persze elsősorban a Legend Of Zelda és Diablo3 miatt) akadnak olyan játékok amiket érdemes -és erősen ajánlott- letölteni és az Anytime/Anywhere jóvoltából elveszi bennük és mikor már jelez a készülék hogy akkumulátor 15%-on gyorsan lekapcsolni majd ott folytatni ahol abbahagytuk.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Osztronkovics Gergő) Előzetes / Teszt Mon, 19 Nov 2018 08:00:57 +0000
Fertőzött androidos Fortnite terjed http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/fertozott-androidos-fortnite-terjed.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/fertozott-androidos-fortnite-terjed.html A Fortnite fejlesztői a nyárra ígérték az androidos verziót, de a hamis változatok már elkezdtek terjedni. A tanács: ne kerüljük meg a hivatalos áruházi letöltést, és ellenőrizzük, hogy a gyerek mit telepít a telefonjára.

A Fortnite Battle Royale nevű játék az új Pokémon Go, vagyis a slágerjáték a fiatalabb játékosok körében. A hivatalos besorolás szerint az app a 12 éveseknél idősebbeknek szóló lövöldözős játék, ahol az az egyszerű szabály, hogy az utolsó élve maradt a győztes.

]]>
pcpult@pcpult.hu (G Data) Hírek Tue, 03 Jul 2018 11:15:30 +0000
Sosem látott jelentkezőszám a MediaMarkt eSport eseményén http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/sosem-latott-jelentkezoszam-a-mediamarkt-esport-esemenyen.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/sosem-latott-jelentkezoszam-a-mediamarkt-esport-esemenyen.html Az eSport növekvő népszerűségnek örvend hazánkban, egyre több rendezvényen ismerkedhetnek meg az érdeklődők a sport digitális dimenziójával. A napokban célegyenesbe fordul a leginkább várt nyári sportesemény felvezetésének szánt egyedülálló eSport bajnokság. A MediaMarkt a műszaki kereskedők közül elsőként rendezett ilyen versenyt, ami minden várakozást túlteljesítve több mint kétezer jelentkezőt vonzott be.

Bár az eSport hazánkban még az év eleji, nemzetközileg is elismert V4 Future Sport Festival megjelenése ellenére is gyerekcipőban jár, az érdeklődők egyre több rendezvényen ismerhetik meg a sport e válfaját, egyre több a már nem csak hazai viszonyok közt jegyzett profi versenyző, valamint a rajongók száma is dinamikusan emelkedik az év elején becsült 250.000 főhöz képest.

]]>
pcpult@pcpult.hu (MediaMarkt) Hírek Wed, 06 Jun 2018 17:46:36 +0000
Smoke & Sacrifice játékbemutató [VIDEÓ] http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/smoke-sacrifice-jatekbemutato-video.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/smoke-sacrifice-jatekbemutato-video.html Egyre több kiadó veszi azt észre hogy a túlélő játékok "lekötik" a gamereket, lehet ez BattleRoyal mód, vagy csapatban és/vagy egyedül játszható MMO (ahol akkor is kirabolhatják és meghalhat a karaktered ha épp nem is játszol).

A Solar Sail Games legújabb játéka egy fagyott pusztaságba repít minket ahol a bizonyos "Sun Tree" tartja melegen a tájat, viszont időről időre ez áldozattal jár

]]>
pcpult@pcpult.hu (Osztronkovics Gergő) Előzetes / Teszt Mon, 04 Jun 2018 09:13:12 +0000
Ennyit a gamer sztereotípiákról http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/ennyit-a-gamer-sztereotipiakrol.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/ennyit-a-gamer-sztereotipiakrol.html A játékipar az elmúlt öt évben gyors ütemben változott és a szemünk előtt alakult át. A játékpiac korábban csak egy szűk körre, főleg kamaszfiúkra jellemző hobbi volt, és csak néhány vállalat foglalkozott ezzel a területtel. 2016-ra azonban a piac mérete meghaladta a 30 milliárd dollárt, és 2019-ig várhatóan 6 százalékos összetett éves növekedési rátával fog nőni.1

]]>
pcpult@pcpult.hu (Dell) Hírek Thu, 24 May 2018 10:53:56 +0000
Megalakult Magyarország első esporttal foglalkozó hivatalos, szakmai munkacsoportja http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/megalakult-magyarorszag-elso-esporttal-foglalkozo-hivatalos-szakmai-munkacsoportja.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/megalakult-magyarorszag-elso-esporttal-foglalkozo-hivatalos-szakmai-munkacsoportja.html Az Esport Szakmai Egyesület (ESZE) legfőbb célja az esport hazai fejlesztésének, elterjedésének elősegítése, a profi, nemzetközi szinten is megjelenni képes magyar esport csapatok szakmai és anyagi támogatása, és a kompetitív videójátékok elismertetése. A szervezet a legkülönbözőbb szakterületek képviselőit tömöríti egybe. Kiemelt kommunikációt folytat az esport világát érintő döntéshozókkal és közösségekkel, miközben együttműködik az ország egyetemeivel,  informatikai középiskoláival is.

]]>
pcpult@pcpult.hu (ESZE) Hírek Fri, 23 Mar 2018 12:25:51 +0000
A Logitech megveszi az ASTRO Gaminget http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-logitech-megveszi-az-astro-gaminget.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-logitech-megveszi-az-astro-gaminget.html A Logitech International július 11-én késő este jelentette be, hogy megveszi az ASTRO Gaminget, a konzolos játékvilág egyik vezető fejhallgató gyártóját. Ezzel a két vállalat együttesen a konzolokhoz és PC-khez gyártott játékos fejhallgatók, egerek, billentyűzetek és webkamerák piacának vezető vállalatává válik.

"Az ASTRO a prémium konzolos fejhallgatókat gyártó cégek egyik legjobbja, emellett a konzolos e-sportolók is többnyire őket választják, ha kiegészítőt keresnek” – mondta el Ujesh Desai, a Logitech G alelnöke és vezérigazgatója. “Mindez kiválóan kiegészíti a Logitech G PC-fókuszát”.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Logitech) Hírek Wed, 12 Jul 2017 11:04:42 +0000