Játék / Szórakozás Informatikai szórakoztató portál változatos témákban és közvetlen stílusban. http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/ Thu, 18 Oct 2018 07:06:10 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management hu-hu Fertőzött androidos Fortnite terjed http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/fertozott-androidos-fortnite-terjed.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/fertozott-androidos-fortnite-terjed.html A Fortnite fejlesztői a nyárra ígérték az androidos verziót, de a hamis változatok már elkezdtek terjedni. A tanács: ne kerüljük meg a hivatalos áruházi letöltést, és ellenőrizzük, hogy a gyerek mit telepít a telefonjára.

A Fortnite Battle Royale nevű játék az új Pokémon Go, vagyis a slágerjáték a fiatalabb játékosok körében. A hivatalos besorolás szerint az app a 12 éveseknél idősebbeknek szóló lövöldözős játék, ahol az az egyszerű szabály, hogy az utolsó élve maradt a győztes.

]]>
pcpult@pcpult.hu (G Data) Hírek Tue, 03 Jul 2018 11:15:30 +0000
Sosem látott jelentkezőszám a MediaMarkt eSport eseményén http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/sosem-latott-jelentkezoszam-a-mediamarkt-esport-esemenyen.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/sosem-latott-jelentkezoszam-a-mediamarkt-esport-esemenyen.html Az eSport növekvő népszerűségnek örvend hazánkban, egyre több rendezvényen ismerkedhetnek meg az érdeklődők a sport digitális dimenziójával. A napokban célegyenesbe fordul a leginkább várt nyári sportesemény felvezetésének szánt egyedülálló eSport bajnokság. A MediaMarkt a műszaki kereskedők közül elsőként rendezett ilyen versenyt, ami minden várakozást túlteljesítve több mint kétezer jelentkezőt vonzott be.

Bár az eSport hazánkban még az év eleji, nemzetközileg is elismert V4 Future Sport Festival megjelenése ellenére is gyerekcipőban jár, az érdeklődők egyre több rendezvényen ismerhetik meg a sport e válfaját, egyre több a már nem csak hazai viszonyok közt jegyzett profi versenyző, valamint a rajongók száma is dinamikusan emelkedik az év elején becsült 250.000 főhöz képest.

]]>
pcpult@pcpult.hu (MediaMarkt) Hírek Wed, 06 Jun 2018 17:46:36 +0000
Smoke & Sacrifice játékbemutató [VIDEÓ] http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/smoke-sacrifice-jatekbemutato-video.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/smoke-sacrifice-jatekbemutato-video.html Egyre több kiadó veszi azt észre hogy a túlélő játékok "lekötik" a gamereket, lehet ez BattleRoyal mód, vagy csapatban és/vagy egyedül játszható MMO (ahol akkor is kirabolhatják és meghalhat a karaktered ha épp nem is játszol).

A Solar Sail Games legújabb játéka egy fagyott pusztaságba repít minket ahol a bizonyos "Sun Tree" tartja melegen a tájat, viszont időről időre ez áldozattal jár

]]>
pcpult@pcpult.hu (Osztronkovics Gergő) Előzetes / Teszt Mon, 04 Jun 2018 09:13:12 +0000
Ennyit a gamer sztereotípiákról http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/ennyit-a-gamer-sztereotipiakrol.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/ennyit-a-gamer-sztereotipiakrol.html A játékipar az elmúlt öt évben gyors ütemben változott és a szemünk előtt alakult át. A játékpiac korábban csak egy szűk körre, főleg kamaszfiúkra jellemző hobbi volt, és csak néhány vállalat foglalkozott ezzel a területtel. 2016-ra azonban a piac mérete meghaladta a 30 milliárd dollárt, és 2019-ig várhatóan 6 százalékos összetett éves növekedési rátával fog nőni.1

]]>
pcpult@pcpult.hu (Dell) Hírek Thu, 24 May 2018 10:53:56 +0000
Megalakult Magyarország első esporttal foglalkozó hivatalos, szakmai munkacsoportja http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/megalakult-magyarorszag-elso-esporttal-foglalkozo-hivatalos-szakmai-munkacsoportja.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/megalakult-magyarorszag-elso-esporttal-foglalkozo-hivatalos-szakmai-munkacsoportja.html Az Esport Szakmai Egyesület (ESZE) legfőbb célja az esport hazai fejlesztésének, elterjedésének elősegítése, a profi, nemzetközi szinten is megjelenni képes magyar esport csapatok szakmai és anyagi támogatása, és a kompetitív videójátékok elismertetése. A szervezet a legkülönbözőbb szakterületek képviselőit tömöríti egybe. Kiemelt kommunikációt folytat az esport világát érintő döntéshozókkal és közösségekkel, miközben együttműködik az ország egyetemeivel,  informatikai középiskoláival is.

]]>
pcpult@pcpult.hu (ESZE) Hírek Fri, 23 Mar 2018 12:25:51 +0000
A Logitech megveszi az ASTRO Gaminget http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-logitech-megveszi-az-astro-gaminget.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-logitech-megveszi-az-astro-gaminget.html A Logitech International július 11-én késő este jelentette be, hogy megveszi az ASTRO Gaminget, a konzolos játékvilág egyik vezető fejhallgató gyártóját. Ezzel a két vállalat együttesen a konzolokhoz és PC-khez gyártott játékos fejhallgatók, egerek, billentyűzetek és webkamerák piacának vezető vállalatává válik.

"Az ASTRO a prémium konzolos fejhallgatókat gyártó cégek egyik legjobbja, emellett a konzolos e-sportolók is többnyire őket választják, ha kiegészítőt keresnek” – mondta el Ujesh Desai, a Logitech G alelnöke és vezérigazgatója. “Mindez kiválóan kiegészíti a Logitech G PC-fókuszát”.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Logitech) Hírek Wed, 12 Jul 2017 11:04:42 +0000
A HyperX perifériákkal támogatja a DreamHack közelgő gamer versenyeit http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-hyperx-periferiakkal-tamogatja-a-dreamhack-kozelgo-gamer-versenyeit.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/a-hyperx-periferiakkal-tamogatja-a-dreamhack-kozelgo-gamer-versenyeit.html A HyperX®, a Kingston® Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy perifériákra kiterjedő partnermegállapodást kötött a DreamHackkel a közelgő DreamHack Summer és Atlanta Rocket League Championships rendezvényekre. A HyperX támogatásával a DreamHack a legjobb Rocket League-játékosokat hozza össze európai és észak-amerikai helyszíneken, hogy a különböző játéktudású versenyzők bármelyike kiállhasson régiója és a világ legjobbjai ellen. Mindegyik esemény 50 000 dolláros díjalappal rendelkezik, és mivel teljesen nyitott bajnokságsorozatról van szó, a közelről jött és távolról érkező csapatok egyaránt azonos feltételekkel indulhatnak.

]]>
pcpult@pcpult.hu (HyperX) Hírek Fri, 09 Jun 2017 12:41:44 +0000
Ismét HyperX-szel felvértezve indulhatnak a játékosok az Intel e-sport versenyén http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/ismet-hyperx-szel-felvertezve-indulhatnak-a-jatekosok-az-intel-e-sport-versenyen.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/ismet-hyperx-szel-felvertezve-indulhatnak-a-jatekosok-az-intel-e-sport-versenyen.html A HyperX®, a Kingston® Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy a 12. alkalommal megrendezett Intel Extreme Masters e-sport versenyen idén is a HyperX™ lesz a játéksorozat kizárólagos periféria- és memóriapartnere. A versenyzők HyperX mikrofonos fejhallgatókkal, billentyűzetekkel, egerekkel és memóriával felszerelt gépekkel gyakorolnak, illetve versenyeznek majd a tornákon. A vállalat sorozatban az ötödik éve, a 8. évad óta szponzorálja az Intel Extreme Masters-t.

]]>
pcpult@pcpult.hu (HyperX) Hírek Tue, 02 May 2017 15:03:18 +0000
Éld át a PlayStation játékélményt az új PS4 Pro és a Sony 4K HDR tévéivel http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/eld-at-a-playstation-jatekelmenyt-az-uj-ps4-pro-es-a-sony-4k-hdr-teveivel.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/eld-at-a-playstation-jatekelmenyt-az-uj-ps4-pro-es-a-sony-4k-hdr-teveivel.html Hozd ki a maximumot a Sony Interactive Entertainment új konzoljából, a PlayStation®4 Pro-ból (PS4 Pro) és párosítsd bármelyik 4K HDR képes Sony televízióval.

A továbbfejlesztett PS4 Pro (a többi PS4 konzolhoz hasonlóan) támogatja a HDR technológiát, amely a látványos 4K felbontással együtt minden eddiginél élethűbben jeleníti meg játékaidat.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Sony) Hírek Fri, 11 Nov 2016 15:31:10 +0000
Genesis SX77 Gamer Szék http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/genesis-sx77-gamer-szek.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/genesis-sx77-gamer-szek.html Minden tapasztalt játékos tisztában van azzal, hogy a kényelem nagyban meghatározza a sikerességet és a játékok élvezetét. A hosszantartó játékmenetek nem csak figyelmet, hanem maximális kényelmet is igényelnek, arról nem is beszélve, hogy a helytelen testtartás hosszú távon komoly következményekkel járhat. A Genesis SX77 egy megfizethető gamer szék, mely hosszan tartó, maximális kényelmet kínál minden játékos számára.

]]>
pcpult@pcpult.hu (Genesis) Hírek Mon, 19 Sep 2016 13:49:24 +0000