Játék / Szórakozás Informatikai szórakoztató portál változatos témákban és közvetlen stílusban. http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/ Mon, 25 Mar 2019 23:57:11 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management hu-hu „Csak egy maradhat!” http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/csak-egy-maradhat.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/csak-egy-maradhat.html Mondaná Connor Macleod (a sorozatban Duncan), és ez tényleg így is van.
Korábban írtam már a Rapture Rejects-ről (https://bit.ly/2BzR91N) de azóta már megjelent egy-két kisebb nagyobb Battle Royal.
[Nem említem meg az Apex:Legends-et (hoppá... mégis megtettem)]
Amiről most lesz szó egy pár sorban az egyszerűen zseniális. Büntet, horzsol és szórakoztat egyszerre.
99 játékos, egy cél és itt is építeni kell...

]]>
devnull@pcpult.hu (Osztronkovics Gergő) Előzetes / Teszt Thu, 14 Feb 2019 19:21:31 +0000
Naplamentében ellovagolva... http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/naplamenteben-ellovagolva.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/naplamenteben-ellovagolva.html Ha valaki gondolkodott már el azon, milyen lehet vaktában lövöldözni, na pont ilyen.
Ismét kaptam egy kódot Switchre, (a játék elérhető PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is Steamen keresztül) a Mild Beast Games fejlesztésében és az Versus Evil kiadásában egy (hogy is fogalmazhatnám meg röviden...) "Bújj el és Uralkodj" típusú játékot próbáltam ki.

]]>
devnull@pcpult.hu (Osztronkovics Gergő) Előzetes / Teszt Mon, 04 Feb 2019 11:40:40 +0000
Globális siker a világ első, mesterséges intelligencia alapú e-sport trénere http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/globalis-siker-a-vilag-elso-mesterseges-intelligencia-alapu-e-sport-trenere.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/globalis-siker-a-vilag-elso-mesterseges-intelligencia-alapu-e-sport-trenere.html Overwatch játékosok százai várták világszerte az Omnicoach, a világ első, mesterséges intelligencia alapú coaching szoftverének startját, amelynek első száz, értékesítés előtti különleges csomagjai alig több mint egy nap alatt elfogytak. A magyar fejlesztésű szoftver egyedülálló, hiszen a statisztikák mellett összetett tréningprogramot nyújt a kezdő és haladó játékosoknak, lehetőséget adva nekik a fejlődésre, egy valódi coach árának a töredékéért. A nemzetközi értékesítés december 7-én indul, a fejlesztők pedig az USA-ból, Kanadából, Németországból és Franciaországból számítanak a legnagyobb érdeklődésre.

]]>
devnull@pcpult.hu (Overwatch) Hírek Thu, 06 Dec 2018 12:19:43 +0000
„Egy jegyet a pokolba” (Rapture Rejects -Alpha- review) http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/egy-jegyet-a-pokolba-rapture-rejects-alpha-review.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/egy-jegyet-a-pokolba-rapture-rejects-alpha-review.html Mindig vannak újabb és újabb hullámok amiket mindenki meg akar lovagolni, ami trendi és lehetőleg minél több bőrt lehúzni róla.

Most a Battle Royalok jönnek sorba és nem hittem volna hogy miután egy tripleA játék is kijött ebből a játékmódból (mert alapvetően Last Man Standing alapokra épül) egy olyat alkotnak ami hozzám közelebb áll.

]]>
devnull@pcpult.hu (Osztronkovics Gergő) Előzetes / Teszt Sun, 25 Nov 2018 17:51:56 +0000
Hatalmas érdeklődés övezte a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság osztályozó kupa döntőit http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/hatalmas-erdeklodes-ovezte-a-magyar-nemzeti-e-sport-bajnoksag-osztalyozo-kupa-dontoit.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/hatalmas-erdeklodes-ovezte-a-magyar-nemzeti-e-sport-bajnoksag-osztalyozo-kupa-dontoit.html Kiélezett mérkőzések és tömött széksorok fogadták az MNEB osztályozó döntőjének helyszínére látogatókat a PlayIT-en.

Hatalmas sikerrel zárultak a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság osztályozó kupa döntői a múlt hétvégi PlayIT rendezvényen. A helyszínen kialakított színpadok előtt tömött széksorok, míg az élő online közvetítésen keresztül több ezer ember követte Magyarország legjobb csapatait és játékosait.

]]>
devnull@pcpult.hu (MNEB) Hírek Fri, 23 Nov 2018 11:15:35 +0000
Nyugodjék Mérgében (Rage In Peace – Review – Switch) http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/nyugodjek-mergeben-rage-in-peace-review-switch.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/nyugodjek-mergeben-rage-in-peace-review-switch.html Mivel a közelmúltban sikeresen szert tettem egy Switchre (persze elsősorban a Legend Of Zelda és Diablo3 miatt) akadnak olyan játékok amiket érdemes -és erősen ajánlott- letölteni és az Anytime/Anywhere jóvoltából elveszi bennük és mikor már jelez a készülék hogy akkumulátor 15%-on gyorsan lekapcsolni majd ott folytatni ahol abbahagytuk.

]]>
devnull@pcpult.hu (Osztronkovics Gergő) Előzetes / Teszt Mon, 19 Nov 2018 08:00:57 +0000
Fertőzött androidos Fortnite terjed http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/fertozott-androidos-fortnite-terjed.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/fertozott-androidos-fortnite-terjed.html A Fortnite fejlesztői a nyárra ígérték az androidos verziót, de a hamis változatok már elkezdtek terjedni. A tanács: ne kerüljük meg a hivatalos áruházi letöltést, és ellenőrizzük, hogy a gyerek mit telepít a telefonjára.

A Fortnite Battle Royale nevű játék az új Pokémon Go, vagyis a slágerjáték a fiatalabb játékosok körében. A hivatalos besorolás szerint az app a 12 éveseknél idősebbeknek szóló lövöldözős játék, ahol az az egyszerű szabály, hogy az utolsó élve maradt a győztes.

]]>
devnull@pcpult.hu (G Data) Hírek Tue, 03 Jul 2018 11:15:30 +0000
Sosem látott jelentkezőszám a MediaMarkt eSport eseményén http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/sosem-latott-jelentkezoszam-a-mediamarkt-esport-esemenyen.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/sosem-latott-jelentkezoszam-a-mediamarkt-esport-esemenyen.html Az eSport növekvő népszerűségnek örvend hazánkban, egyre több rendezvényen ismerkedhetnek meg az érdeklődők a sport digitális dimenziójával. A napokban célegyenesbe fordul a leginkább várt nyári sportesemény felvezetésének szánt egyedülálló eSport bajnokság. A MediaMarkt a műszaki kereskedők közül elsőként rendezett ilyen versenyt, ami minden várakozást túlteljesítve több mint kétezer jelentkezőt vonzott be.

Bár az eSport hazánkban még az év eleji, nemzetközileg is elismert V4 Future Sport Festival megjelenése ellenére is gyerekcipőban jár, az érdeklődők egyre több rendezvényen ismerhetik meg a sport e válfaját, egyre több a már nem csak hazai viszonyok közt jegyzett profi versenyző, valamint a rajongók száma is dinamikusan emelkedik az év elején becsült 250.000 főhöz képest.

]]>
devnull@pcpult.hu (MediaMarkt) Hírek Wed, 06 Jun 2018 17:46:36 +0000
Smoke & Sacrifice játékbemutató [VIDEÓ] http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/smoke-sacrifice-jatekbemutato-video.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/elozetes-teszt/smoke-sacrifice-jatekbemutato-video.html Egyre több kiadó veszi azt észre hogy a túlélő játékok "lekötik" a gamereket, lehet ez BattleRoyal mód, vagy csapatban és/vagy egyedül játszható MMO (ahol akkor is kirabolhatják és meghalhat a karaktered ha épp nem is játszol).

A Solar Sail Games legújabb játéka egy fagyott pusztaságba repít minket ahol a bizonyos "Sun Tree" tartja melegen a tájat, viszont időről időre ez áldozattal jár

]]>
devnull@pcpult.hu (Osztronkovics Gergő) Előzetes / Teszt Mon, 04 Jun 2018 09:13:12 +0000
Ennyit a gamer sztereotípiákról http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/ennyit-a-gamer-sztereotipiakrol.html http://pcpult.hu/jatek-szorakozas/hirek/ennyit-a-gamer-sztereotipiakrol.html A játékipar az elmúlt öt évben gyors ütemben változott és a szemünk előtt alakult át. A játékpiac korábban csak egy szűk körre, főleg kamaszfiúkra jellemző hobbi volt, és csak néhány vállalat foglalkozott ezzel a területtel. 2016-ra azonban a piac mérete meghaladta a 30 milliárd dollárt, és 2019-ig várhatóan 6 százalékos összetett éves növekedési rátával fog nőni.1

]]>
devnull@pcpult.hu (Dell) Hírek Thu, 24 May 2018 10:53:56 +0000